Metaalbedrijf Almelo

Metaalbewerking in Almelo? GS Metaal!

Uw metaalbedrijf voor Almelo en omgeving is GS Metaal. Bij ons vindt u namelijk alles onder 1 dak. Een metaalbedrijf met 32 gemotiveerde medewerkers. Een constructiebedrijf dat zorgt voor innovatieve toelevering. Specialisten in metaalbewerking en werkzaam in veel verschillende industrieën. Dat is GS Metaal in Vriezenveen, dichtbij Almelo. Maak ook kennis met ons uitgebreide aanbod in metaalbewerking, kanten, lasersnijden en plaatwerk. Of schakel ons in als constructiebedrijf of plaatwerk specialist. Stond uw activiteit voor een metaalbedrijf hier net niet bij? Bel ons dan gewoon om te overleggen of we aan uw wensen kunnen voldoen.

Meer over lasersnijden

Een belangrijke hoofdactiviteit van GS Metaal is lasersnijden. Hierbij gebruiken we de materialen aluminium, staal en roestvrijstaal. Om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn gebruiken we de nieuwste technologieën. Uiteraard koppelen we dit aan opgedane ervaring. Samen bereiken we op die manier de beste route naar innovatie. We zetten als metaalbedrijf, lasbedrijf en constructiebedrijf net dat extra stapje dat nog is om u als klant tevreden te laten zijn. Daarbij vinden we het ook belangrijk om snel en flexibel te zijn. Dat bereiken we, onder andere, door in hoge mate in te zetten op automatisering. Zo wordt bijvoorbeeld uw plaatwerk ook razendsnel in orde gemaakt.

 

Metaalbedrijf Almelo

GS Metaal, metaalbedrijf voor Almelo, levert topkwaliteit

Wij mogen een groeiend aantal gerenommeerde bedrijven tot onze klantenkring rekenen. Deze klanten komen niet alleen uit Almelo, maar uit heel Nederland. Een kleine greep uit ons klantenbestand als metaalbedrijf:

  • Tempress, leverancier van ovens
  • Mafa Naval Closures, fabrikant van scheepsdeuren en luiken
  • Easy Sanitary Solutions, Europees marktleider in douchdrains
  • Almi machinefabriek. Fabrikant van steenknippers en pijpuitslijpers
  • ITW Packaging Systems. Fabrikant van omsnoeringsmachines

Deze bedrijven maken van onze diensten bij Almelo gebruik. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan metaalbewerking, lasersnijden en plaatwerk. Zij wisten de weg al te vinden naar ons lasbedrijf, constructiebedrijf en metaalbedrijf in plaatwerk. Mogen we binnenkort ook met u kennismaken? Bij ons in de buurt van Almelo of bij u op de zaak? Op onze speciale klantpagina vindt u nog meer namen van bedrijven die met ons samenwerken.

GS Metaal? Uw metaalbedrijf regio Almelo

Wilt u in |Almelo of elders meer weten over de mogelijkheden die we u te bieden hebben? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0546-562270. Onze medewerkers geven u graag meer informatie over de mogelijkheden. Bijvoorbeeld als metaalbedrijf in Almelo.