Per 1 januari 2019 zal Broeze Nijverdal onderdeel van de MaatHof Holding zijn. Gert-Jan Broeze treedt af als directeur en mede-eigenaar. Het bedrijf wordt voortgezet als een zelfstandig opererende onderneming van Maathof Holding B.V., waar ook GS Metaal onder valt.

GS Metaal-Broeze Nijverdal_2018
V.l.n.r.: Jeroen Besten, Gert-Jan Broeze, Klaas Kuipers, Arnold Hofmeijer, Jan van de Maat


Aftreden Gert-Jan Broeze
Een jaar geleden zijn wij in contact gekomen met Broeze Nijverdal. Om de continuïteit van de onderneming te waarborgen en vanwege het feit dat Gert-Jan Broeze geen opvolger heeft, zijn we in gesprek gegaan. De chemie tussen beide partijen bleek goed te zijn. Halverwege dit jaar hebben we samen een akkoord bereikt. Per 1 januari 2019 zal Broeze Nijverdal een onderdeel van de MaatHof Holding zijn.

Zelfstandige onderneming

Per 1 januari 2019 draagt Gert-Jan zijn functie van algemeen directeur over aan Arnold Hofmeijer. De onderneming zal zelfstandig worden voortgezet onder de bestaande naam Broeze Nijverdal B.V. Commercieel directeur Klaas Kuipers en technisch directeur Jeroen Besten behouden hun functie binnen het bedrijf. De medewerkers zullen in dienst van Broeze Nijverdal B.V. blijven.

Strategische samenwerking
Op strategisch gebied kunnen de twee bedrijven Broeze Nijverdal en GS Metaal elkaar versterken. Door de samenwerking hebben wij de mogelijkheid om onze krachten te bundelen en zijn wij in de toekomst in staat om onze relaties nog beter van dienst te kunnen zijn en een breder dienstenpakket aan te bieden.

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Jan van de Maat en Arnold Hofmeijer

 

Over Broeze Nijverdal

Broeze Nijverdal

Broeze Nijverdal levert diverse oplossingen binnen de sectoren industrie, infra, special products, staalbouw en nucleaire staaltoepassingen. Hierin werken we nauw samen met verschillende  partijen. We zetten ons in voor kleine en grote complexe projecten. Met een eigen engineering- en productieafdeling zijn we een flexibele partij. We bieden de zekerheid van vergaande proces-en kwaliteitsbeheersing in al onze diensten en producten. We denken graag mee met onze opdrachtgevers. Vakmanschap, kennis, kwaliteit, veiligheid en duidelijkheid zijn onze belangrijkste pijlers.