Metaalbedrijf Coevorden

Specialisten in metaalbewerking. Gewoon bij u in de buurt

GS Metaal is een metaalbedrijf bij Coevorden. Ons bedrijfspand is in Vriezenveen, dichtbij Coevorden. Door te kiezen voor ons metaalbedrijf bent u verzekerd van allround vakmanschap in metaalbewerking. Als metaalbedrijf en constructiebedrijf hebben we alles onder 1 dak. Kies de toepassing in plaatwerk of machinebouw die bij uw situatie past. Wij zorgen dan in Coevorden en elders voor de optimale uitvoering. Hierbij beschikken we over een uiterst modern machinepark. Daar zorgen we voor lasersnijden, metaalbewerking, machinebouw en licht constructiewerk. We werken voor bedrijven in Coevorden, in de eigen regio, maar ook voor opdrachtgevers elders in Nederland. Heeft u wensen of vragen op het gebied van lasersnijden, plaatwerk of metaalbewerking? Neem dan vrijblijvend contact met ons metaalbedrijf op voor informatie.

Over de klanten van metaalbedrijf Coevorden, GS Metaal

Ins ons klantenbestand staan klinkende namen met een gedegen reputatie. We zijn er trots op om deze bedrijven tot onze opdrachtgevers te mogen rekenen. Als referentie kunnen we u een aantal namen noemen, zoals: Almi Machinefabriek. ITW Packaging Systeems. Donkervoort Automobielen. Nijha. Dunnink. Nido. Mafo. Moba. De Haan. Bekijk de website voor nog meer referenties. Deze klanten kiezen voor ons, omdat we specialist in metaalbewerking zijn. Daarbij zorgen we voor innovatieve oplossingen en hebben de beschikking over de modernste technieken. Zullen we bij u in Coevorden binnenkort ook zorgen voor een van onze producten en diensten? Als lasbedrijf, constructiebedrijf, machinebouwbedrijf of metaalbedrijf?

GS Metaal voor metaalbewerking en meer

Vanuit onze ‘alles onder 1 dak’ aanpak bieden we u naast lasersnijden ook de volgende werkzaamheden:

  • Machinebouw, vervaardiging en montage
  • Kanten, ponsen en walsen
  • Allround lasbedrijf werkzaamheden
  • Slijpen, boren, draaien en frezen
  • Afbramen en afronden

Maak daarnaast ook gebruik van de mogelijkheden om te laten parelstralen. Hiervoor hebben we een Normfinish machine ter beschikking. We geven u natuurlijk ook graag een introductie van onze machines en de manier waarop we uw wensen en eisen kunnen realiseren.

Metaalbedrijf Coevorden nodig? Neem contact op met GS Metaal

Wilt u in Coevorden meer informatie over de mogelijkheden van metaalbedrijf GS Metaal? GS Metaal is bereikbaar op telefoonnummer 0546-562270. Hier krijgt u telefonisch meer informatie en kunt u desgewenst een afspraak maken. Wij letten nauwkeurig op de kwaliteit, schakelen snel en onderscheiden ons door een flexibele aanpak. Mogen we u binnenkort ook begroeten voor een kennismaking? GS Metaal is uw graag van dienst als metaalbedrijf voor Coevorden en regio.

metaalbedrijf Coevorden