Metaalbedrijf Denekamp

Maatwerk voor de industrie in metaalbewerking

Bent u op zoek naar een metaalbedrijf in Denekamp? Of heeft u in Denekamp behoefte aan een metaalbedrijf dat alles onder 1 dak heeft? Kies dan voor GS Metaal in Vriezenveen. Wij beschikken over een bedrijfspand bij u in de buurt van Denekamp. Ons machinepark bestaat uit hightech machines voor enkelvoudige producten, halffabricaten en samengestelde producten. Onze klanten komen vanuit verschillende industrieën. Opdrachtgevers kunnen rekenen op een flexibele aanpak en concrete oplossingen. Heeft u een lasbedrijf op het oog? Of heeft u behoefte aan een goed constructiebedrijf? Metaalbedrijf GS Metaal heeft alles onder 1 dak. Daarbij hebben we een hoog automatiseringsniveau. Wij streven continu naar innovatie. Zo bezorgen we u in Denekamp en elders de beste producten. Deze sluiten naadloos aan bij uw behoefte.

Bedrijfsprofiel van metaalbedrijf GS metaal

GS Metaal is uw metaalbedrijf met innovatie oplossingen. Wij zijn toeleverancier op het gebied van plaatbewerking, licht constructiewerk en machinebouw. Lasersnijden is hierbij onze hoofdactiviteit, maar daarnaast voeren we tal van werkzaamheden in metaalbewerking uit. Denk hierbij aan draaien, slijpen, frezen, kanten, walsen en lassen. U heeft met GS Metaal een partner gevonden die niet alleen een lasbedrijf of constructiebedrijf is. Wij zijn namelijk het allround metaalbedrijf met alles onder 1 dak.Voor u en ons is dat de beste manier om te komen tot een optimaal eindresultaat in metaalbewerking. Veel tevreden klanten in Denekamp en op andere plaatsen gingen u voor. Zullen we binnenkort ook eens kennismaken? U bent van harte welkom.

 

 

Metaalbedrijf Denekamp

Uw metaalbedrijf in Denekamp zorgt voor een compleet aanbod

GS Metaal biedt u een ruime keuze in mogelijkheden. Daarvoor beschikken we over vakkundig personeel en een uitgekiend en efficiënt werkend machinepark. Uw mogelijkheden in Denekamp en elders in Nederland en Duitsland:

  • Machinebouw
  • Plaat- en constructiewerk
  • Productie (plaatwerk etc.)
  • Montage
  • Innovatieve oplossingen

Heeft u andere vragen over metaalbewerking of zoekt u een gespecialiseerd lasbedrijf? Neem dan gewoon eens vrijblijvend contact met ons op. U vindt onze contactgegevens hieronder.

Kom meer te weten over metaalbedrijf Denekamp, GS metaal

U bent van harte welkom om uw wensen en eisen voor metaalbewerking, lasersnijden of, bijvoorbeeld, plaatwerk en machinebouw met ons te bespreken. Daar kunt u een afspraak voor maken. Bespreek uw wensen en eisen telefonisch via 0546-562270. Bel ons ook als u direct een persoonlijke afspraak wilt maken of eerst gewoon wat meer informatie wenst. GS Metaal is uw professionele partner als metaalbedrijf voor Denekamp.