Metaalbedrijf Hardenberg

Kwaliteit in metaal uit Overijssel

Een metaalbedrijf bij Hardenberg met alles onder 1 dak voor metaalbewerking? Dan hebben we het over GS Metaal. Ons allround metaalbedrijf is gevestigd in Vriezenveen. Dichtbij u in Hardenberg. GS Metaal is een trotse Twentse onderneming met innovatieve toepassingen. Daar hebben we stevig op ingezet met een hightech machinepark en kennis op het gebied van de nieuwste technieken in lasersnijden, plaatwerk en machinebouw. Onze klanten komen overigens niet alleen uit Hardenberg. Opdrachtgevers komen uit binnen- en buitenland. Steeds meer klanten uit de industrie weten de weg naar metaalbedrijf GS Metaal te vinden. Mogen we u binnenkort ook begroeten voor een nadere kennismaking?

Lasersnijden is de specialiteit van metaalbedrijf voor Hardenberg, GS metaal

De belangrijkste activiteit van GS Metaal is lasersnijden. Daarvoor hebben we bij Hardenberg de beschikking over een lasersnijmachine van Trumpf. Deze is aangesloten aan een LiftMaster en twee Stopa magazijnen. De lasersnijmachine wordt automatisch beladen en ontladen. Dit maakt het mogelijk om 24/7 door te werken. We hebben als metaalbedrijf hoog ingezet op onze automatisering. Met onze expertise, gedreven medewerkers en high Tech machinepark bent u daarom verzekerd van een snelle en vakkundige productie. Dat is wel zo prettig als u snel en goed werk geleverd wilt hebben. Snelheid, betrouwbaarheid, innovatie en vakmanschap is overigens niet uitsluitend van toepassing op lasersnijden. Reken ook op deze kwaliteiten en kenmerken voor metaalbewerking, machinebouw, plaatwerk en constructiewerk. Dat voeren we natuurlijk ook voor u in Hardenberg tot in de puntjes uit.

Wat doet ons metaalbedrijf nog meer?

We geven u graag een kort overzicht van onze belangrijkste werkzaamheden naast lasersnijden:

  • Kanten en robotlassen
  • Fijn plaat- en constructiewerk
  • Levering van verspanningsdelen
  • Lasbedrijf expertise
  • Plaatwerk in alle mogelijke bewerking

Het soort bewerking behoort bij het materiaal en de door u gewenste uitvoering. We geven u graag verdere uitleg over de kiezen methode bij uw wensen. Niet voor niets zijn we ook in Hardenberg uw metaalbedrijf met alles onder 1 dak.

Contactgegevens van GS Metaal uw metaalbedrijf Hardenberg

Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden die we u te bieden hebben, dan neemt u contact met ons op. Ons telefoonnummer is 0546-562270. Onze medewerkers staan u graag te woord. Maakt u binnenkort ook kennis met onze innovatieve en vakkundige aanpak in metaalbewerking?
We zien de samenwerking met u met ambitie en vertrouwen tegemoet. GS Metaal is uw allround metaalbedrijf bij Hardenberg.

metaalbedrijf Hardenberg