Metaalbedrijf Hengelo

Snel en flexibel schakelen in de metaalsector

Metaalbedrijf Hengelo, GS Metaal, is uw snelle en flexibele metaalbedrijf. Wij werken met een team van ruim 30 mensen vanuit onze locatie in Vriezenveen, dichtbij u in Hengelo. Wij hebben een scherp oog voor innovatie en hebben lasersnijden als onze hoofdactiviteit. Om deze aanpak waar te blijven maken zijn we technisch altijd actueel. Ons metaalbedrijf is daarbij gedreven om de nieuwste technologie in uw belang in te zetten. Bent u op zoek naar een lasbedrijf? Of heeft u behoefte aan de ondersteuning van een professioneel constructiebedrijf? Schakel ons dan in voor uw werkzaamheden. Wij blijven bezig om een voortdurend hoog niveau in kwaliteit en innovatieve oplossingen waar te maken. Dat doen we voor steeds meer klanten in Nederland en Duitsland.

Over de klanten van metaalbedrijf GS Metaal

Onze klanten rekenen op onze professionele aanpak. Daarbij hanteren we een hoge graad in automatisering. Mede daardoor zijn we snelle, innovatieve specialisten in lasersnijden, metaalbewerking en plaatwerk. In de regio Hengelo, maar ook daarbuiten hebben we grote en kleinere klanten. We noemen bijvoorbeeld klinkende namen als Almi Machinefabriek, Nijha en Donkervoort Automobielen. We zijn trots op onze langdurige samenwerking met deze klanten. We kijken uit naar de mogelijke samenwerking met nieuwe klanten. Zullen we binnenkort eens van gedachten wisselen? Om te praten over de mogelijkheden die we in Hengelo en elders met ons metaalbedrijf te bieden hebben? Allicht kunnen we met onze kennis en vaardigheden zorgen voor een perfecte oplossing. In ons machtenpark hebben we ruime mogelijkheden. Niet alleen lasersnijden, draaien en slijpen, maar ook frezen kanten, walsen en natuurlijk lassen.

Metaalbedrijf Hengelo GS Metaal biedt ruime mogelijkheden

Om u een beeld te geven van de mogelijkheden die ons bedrijf in metaalbewerking bij Hengelo biedt geven we een opsomming van de globale mogelijkheden:

  • Machinebouw
  • Plaat- en constructiewerk
  • Productie
  • Montage
  • Innovatieve oplossingen

Deze werkzaamheden voeren we voornamelijk uit voor diverse industrie├źn. Denk hierbij aan de voedingsindustrie, verpakkingsindustrie en solar industrie. Kortom, GS Metaal is een allround metaalbedrijf met als hoofdactiviteit lasersnijden voor de industrie.

Neem contact op met metaalbedrijf Hengelo

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ons constructiebedrijf? Of wilt u meer weten over lasersnijden, metaalbewerking of plaatwerk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zitten dichtbij u in Hengelo. Ons telefoonnummer is 0546-562270. GS Metaal is uw metaalbedrijf in Hengelo.

Metaalbedrijf Hengelo