Kanten

Over GS Metaal in Vriezenveen

Kanten is een van de specialiteiten van GS Metaal. Wij zijn een metaalbedrijf in Vriezenveen, Overijssel. Wij bieden u een totaalconcept in metaalbewerking. Met een modern en innovatief opgezet machinepark zijn we continu bezig om u optimaal van dienst te zijn. Met een team van meer dan 30 mensen werken we dagelijks hard om de beste en modernste producten aan u te leveren. We draaien de klok rond en hebben alle diensten op het gebied van metaalbewerking onder 1 dak. GS Metaal werkt voor verschillende industrie├źn. De meeste van onze klanten komen uit de verpakkingsindustrie, voedingsindustrie en solar industrie. We zijn er trots op om toonaangevende bedrijven tot onze partners te mogen rekenen. Wij voeren onder andere de opdrachten voor Nijha en Donkervoort Automobielen uit. Kijkt u op de website voor een overzicht van klanten die u voorgingen?

Wat is kanten?

Kanten is het buigen van metaal. Hierdoor ontstaan hoeken en gebogen delen. Het doel van kanten is het beperken van het aantal metalen onderdelen. Door gebruik te maken van deze techniek zorgt u voor dichting van hoeken en zijdes. Daarnaast scheelt het in de montage. Er zijn geen of minder schroeven en bouten nodig om de metalen delen aan elkaar te houden. Dan is het natuurlijk ook logisch dat de stevigheid van het materiaal zeer goed is. Denkt u maar eens aan de stevigheid van een metalen bak. Of de strakke afwerking en degelijke uitstraling van een machine. Bij het kanten kan met hoge precisie worden gewerkt. Bij GS Metaal beschikken we over een Trubend 5230 kantbank van Trumpf. Dit wordt ook wel de Rolls Royce onder de kantbanken genoemd. Het is bij ons mogelijk om te kanten tot en met 230 ton. De maximale lengte en breedte is 4000 mm bij 410 mm.

Wat doet GS Metaal nog meer naast kanten?

We noemen u graag in een kort overzicht de mogelijkheden in metaalbewerking die GS Metaal te bieden heeft:

  • Lasersnijden
  • Walsen
  • Slijpen en frezen
  • Draaien
  • Lassen

We hebben de beschikking over de juiste machines om uw opdracht optimaal uit te kunnen voeren. Vraag gerust na welke mogelijkheden wij in uw situatie kunnen bieden.

Neem contact op met uw specialist in kanten, GS Metaal

Voor meer informatie neemt u contact op met telefoonnummer 0546-562270. Wij zijn uw specialist in metaalbewerking, zoals kanten.

Kanten