Laser snijden

Alles in huis voor metaalbewerking

Laser snijden is een van de specialiteiten van metaalbedrijf GS Metaal. Het snijden van metaal met laser is echter slechts een onderdeel van ons totale aanbod. GS Metaal werkt met een team van meer dan 30 specialisten in metaalbewerking. Dat doen we vanuit Vriezenveen in Overijssel. We zijn daarbij klanten in binnen- en buitenland van dienst. Klinkende namen vullen ons klantenportfolio. Denk daarbij aan bedrijven zoals Mafo Naval Closures, fabrikant van scheepsdeuren en luiken. En Easy Sanitary Solutions, Europees marktleider van douche drains. Deze en andere bedrijven uit de industrie nemen onze diensten af. Het snijden met een laser is daarbij onze hoofdactiviteit. Hierbij werken we op een innovatieve manier. Onze mensen zijn altijd bezig om u enkel de beste kwaliteit te leveren. Ons machinepark is uiterst modern en voorzien van de laatste technische mogelijkheden. Kent u ons nog niet? Dan is het wellicht tijd om ook vanuit uw industrie kennis met ons te maken. Wij snijden met de laser voor verschillende industrieën. Voor uw niet-industriële opdracht staan we overigens ook gewoon klaar.

Snijden met een laser zorgt voor precisie

GS Metaal heeft lasersnijden als belangrijkste activiteit stevig in de organisatie ingebed. Steeds meer klanten maken gebruik van onze vakkennis en uitstekende machines. Wij zorgen voortdurend voor innovatie en zijn flexibel in onze aanpak. Als klant maakt u daarmee gebruik van het beste dat in de markt te verkrijgen is. Niet alleen zorgt lasersnijden voor precisie. U bent ook verlost van de nabewerking. Alles is precies op maat en u bespaart op de kosten. Deze combinatie bepaalt dat steeds meer klanten kiezen voor deze methode. Daarbij is GS Metaal uw partner als het aankomt op het gebruik van de beste machines. Jarenlange ervaring en continue daadkracht op flexibiliteit bepalen uiteindelijk uw hoge waardering voor onze producten en diensten.

 

 

Laser snijden

Wat doet GS Metaal nog meer naast laser snijden?

GS Metaal is gespecialiseerd in het snijden met de laser. Daarnaast zijn we een allround metaalbedrijf. U kunt ook gebruik maken van de volgende mogelijkheden:

  • Machinebouw
  • Licht constructiewerk
  • Lassen
  • Slijpen, boren, draaien en frezen
  • Kanten, walsen, afbramen en afronden

Voor al deze technieken beschikken we over exact de juiste machines. Zo bent u altijd verzekerd van het beste vakmanschap. Uitgevoerd met de beste middelen.

Neem contact op met uw specialist in laser snijden

Voor meer informatie en het maken van afspraken bereikt u GS Metaal op telefoonnummer 0546-562270. Wij zijn uw specialist in laser snijden.