Lasersnijden

Plaatwerk zonder nabewerking

Lasersnijden is een techniek die wordt gebruikt om plaatwerk nauwkeurig te bewerken. Lasersnijden is daarmee een techniek die uitermate geschikte is om betrouwbaar maatwerk te leveren. Groot bijkomend voorbeeld is dan de nabewerking die achterwege kan blijven. Bij GS Metaal in Vriezenveen rekenen we lasersnijden tot onze belangrijkste specialiteit. We voorzien onze partners en opdrachtgevers van hoogwaardig lasersnijwerk. We zijn trots op een groeiend aantal klanten die kunnen rekenen op onze flexibiliteit en vakmanschap. We zetten daarbij hoog in op innovatief werken en hebben duurzaamheid hoog in ons vaandel staan. GS Metaal kenmerkt zich door nauwkeurig op de kwaliteit te blijven letten en snel te schakelen. Daarbij vragen we voortdurend flexibiliteit van onszelf. Bij lasersnijden en al onze andere activiteiten.

Machines om te lasersnijden

We beschikken bij GS Metaal over een tweetal machines voor het lasersnijwerk. Het gaat om de TruLaser 3030 4kW Fiber en de TruLaser 3030 6kW CO2 van Trumpf. De Trumpf 3030 Fiber is aangesloten aan een LiftMaster en twee Stopa-magazijnen. De LiftMaster maakt het mogelijk om automatisch be- en ontladen te worden. Hierdoor is het mogelijk om de machines voortdurend te laten draaien. De dag en nachtproductie en bewerking zorgt ervoor dat we u bij lasersnijdopdrachten altijd snel en flexibel van dienst kunnen zijn. Snelheid en flexibiliteit en snelheid die uiteindelijk ook bij uw commerciële activiteiten de doorslag kunnen geven. Door onze keuze voor de beste machines en ons hoge automatiseringsniveau zijn we in staat om snel, flexibel en duurzaam te leveren.

Lasersnijden en meer bij GS Metaal

We beperken ons niet tot uitsluitend lasersnijden. Binnen ons machinepark bevinden zich ook tal van andere machines die kundig worden bediend. Daarmee zorgen we voor eindproducten van topkwaliteit. Onze machines zijn, onder meer, ook geschikt voor:

  • Lassen
  • Machinebouw
  • Slijpen, afbramen en afronden
  • Parelstralen
  • Boren, frezen, draaien en ponsen

Staat de bewerking die uw metaalproduct nodig heeft er niet bij? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Met onze alles onder 1 dak aanpak is er ongetwijfeld een mogelijkheid om uw opdracht succesvol uit te kunnen voeren.

Contactgegevens van de specialist in lasersnijden

Om alle mogelijkheden te bespreken kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen. U bereikt ons op telefoonnummer 0546-562270. Onze medewerkers staan u graag te woord om informatie te geven. U kunt natuurlijk ook direct een afspraak in laten plannen. Wilt u met eigen ogen zien hoe we uw wensen en eisen realiseren? Dan geven we u graag als voorbeeld een demonstratie. Bijvoorbeeld over hoe we lasersnijden.

Lasersnijden