Lasersnijmachines

Onze lasersnijmachines 3030 4kW Fiber en 3030 6kW CO2 van TRUMPF

Onze TRUMPF fiber lasersnijmachine is aangesloten aan een LiftMaster en twee STOPA- magazijnen. Door middel van de LiftMaster kan de lasersnijmachine automatisch be– en ontladen worden. De LiftMaster maakt het mogelijk dat de machine 24/7 door kan draaien. Onze twee STOPA-magazijnen hebben samen een opslagcapaciteit van 132 ton.

Onze lasersnijmachines zijn in staat om plaatwerk zeer nauwkeurig te snijden en daarom is geen nabewerking meer nodig. Bovendien behoren onze lasersnijmachines tot de betrouwbaarste machines ter wereld. Het vermogen van onze sterkste lasersnijmachine (3030) is 6kW. De maximale afmetingen voor het plaatwerk is 3000 mm * 1500 mm.

Omdat door de computerbesturing een snelle omschakeling mogelijk is kunnen wij u ook op korte termijn snel en flexibel van dienst zijn.

Graag snijden wij voor u:

• Staal tot 20 mm dik.
• RVS tot 15 mm dik.
• Aluminium tot 12 mm

Wilt u meer over het lasersnijden weten neem dan contact op met een van onze ervaren medewerkers.

Onderstaand vindt u nogmaals de belangrijkste gegevens van onze lasersnijmachines kort samengevat:

Trumpf 3030

Onlangs hebben wij onze nieuwe lasersnijmachine – de Trumpf TruLaser (3030), 6kW CO2 laser – in gebruik genomen. Met deze nieuwe laser is het mogelijk om in 15 mm roestvaststaal en 20 mm plaatdikte staal te snijden.

Voor het lasersnijden van RVS materiaal heeft onze nieuwe laser nog een extra functie. De zogeheten BrightLine technologie. Door de gladde snijkanten krijgt uw roestvrij staal een hoogwaardige afwerking.

Lasersnijmachine

Trumpf fiber

Bereik: 3.000 x 1.500
Vermogen: 4 kW
Stopa: Automatisch beladen en ontladen vanuit platenmagazijn