Metaalbewerking

Alles onder 1 dak bij GS metaal

Voor metaalbewerking in de industrie moet u bij GS Metaal zijn. GS Metaal is gevestigd in Vriezenveen. Wij leveren innovatieve oplossingen op het gebied van metaalbewerking. Meer in het bijzonder houden wij ons bezig met plaatbewerking, licht constructiewerk en machinebouw. Wij beschikken over jarenlange ervaring. Daarbij zijn we actief in diverse marktsegmenten. Onze partners en opdrachtgevers komen uit de algemene industrie. Meer in het bijzonder in de voedingsindustrie, verpakkingsindustrie en solar industrie. Onze belangrijkste activiteit is lasersnijden. We verwerken aluminium, staal en roestvrijstaal. We scholen voortdurend bij. Dit zorgt voor een hoog kennisniveau van de nieuwste technologie. Daarmee kunnen we onze klanten optimaal van dienst zijn. Wilt u hier ook van profiteren in metaalbewerking? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Wie maakt gebruik van onze diensten in metaalbewerking

De meeste van onze klanten kenmerken ons door het leveren van kwaliteit. We schakelen snel en zijn flexibel. Dat is ook precies waar we voor willen staan. Wilt u ook gebruik maken van onze hoogwaardige diensten in metaalbewerking? Dan sluit u aan bij bedrijven als Nijha, Mafo, Moba, De Haan en Donkervoort Automobielen. Dit is slechts een kleine greep uit onze klanten die als referentie dienen. Kijk voor meer referenties op de klantenpagina van de website(LINK). Naast flexibiliteit en snel kunnen schakelen, zeten we ons ook in voor innovatie en duurzaamheid. Hierbij maken we gebruik van de nieuwste mogelijkheden in automatisering. Dit is tevens een van de speerpunten van onze bedrijfsvoering.

Welke soorten metaalbewerking voert GS Metaal uit?

We bieden een alles onder 1 dak concept in metaalbewerking. U kunt bij ons gebruik maken van het volgende aanbod:

  • <Lasersnijden/li>
  • Kanten, ponten en walsen
  • Machinebouw
  • Lassen, slijpen, boren, frezen en draaien
  • Parelstralen

Voor al deze metaalbewerkingen hebben wij speciale machines ter beschikking. Alle machines voldoen aan de modernste technische specificaties. Bij de verdere ontwikkeling van GS Metaal zijn we voortdurend alert op innovatie en duurzaamheid.

Uw metaalbewerking bij GS Metaal in goede handen

We geven u graag meer informatie over de mogelijkheden die we u kunnen bieden. Bent u op zoek naar een specialist in lasersnijden, constructiewerk en machinebouw? Maak dan kennis met GS Metaal. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0546-562270. Bel ons voor het aanvragen van meer informatie. U kunt natuurlijk ook direct een afspraak in laten plannen. GS Metaal? Uw innovatie en duurzame specialist in metaalbewerking.

Metaalbewerking