metaalbewerkingsbedrijf

Specialisten met een innovatieve drive

Metaalbewerkingsbedrijf GS Metaal is uw specialist met een hoog innovatief karakter. Ons metaalbewerkingsbedrijf is gevestigd in Vriezenveen. In onze moderne fabriekshal staan de beste machines die een metaalbewerkingsbedrijf maar kan aanschaffen. Daar zetten we bij GS Metaal ook op in. Innovatie en de beste machines. Tel daar onze jarenlange ervaring en flexibele aanpak bij op en u heeft de ideale partner als metaalbewerkingsbedrijf te pakken. Met het machinepark draaien we 24 uur per dag om u snel en goed te kunnen leveren. Een team van meer dan 30 mensen staat voor u klaar om opdrachten vanuit de industrie op te pakken en perfect uit te voeren. Heeft u overigens een niet-industriële opdracht? Neem dan ook eens contact met ons op. Waarschijnlijk zijn we in staat om dan ook voor u de beste oplossing aan te kunnen dragen. Vanuit onze bedrijfsvisie streven we een hoog automatiseringsniveau na. Dit maakt ons sneller en efficiënter. Nog meer reden dus om voor GS Metaal te kiezen.

Metaalbewerkingsbedrijf dat werkt voor klinkende namen

Metaalbedrijf GS Metaal heeft een klantenportfolio met gerenommeerde bedrijven. We zijn er trots op met deze mooie bedrijven te mogen samenwerken. Op de website vindt u een compleet overzicht van klanten waar wij voor werken. (LINK) We noemen u alvast een paar voorbeelden. Nijha, fabrikant van sport- en speeltoestellen. De Haan Machinefabriek, toeleverancier van complexe onderdelen en samengestelde modules. Nido, dienstverlener voor gladheidsbestrijding en straatreiniging. Pacton Trailer, fabrikant in trailerbouw.

Metaalbewerkingsbedrijf

Activiteiten van metaalbewerkingsbedrijf GS Metaal

Als allround metaalbewerkingsbedrijf hebben we alles onder 1 dak. Voor ieder soort metaalbewerking hebben we wel een machine paraat. Onze vakkundige medewerkers zorgen voor het door u gewenste eindresultaat. Kies voor uw opdracht uit bijvoorbeeld:

  • Lasersnijden
  • Constructiewerk(licht)
  • Walsen, ponsen, kanten en draaien
  • Parelstralen, slijpen, boren frezen, afbramen en afronden
  • Lassen

Voor gecombineerde opdrachten bent u bij ons ook aan het juiste adres. Voor meerdere opdrachtgevers zorgen we voor de juiste input om het gewenste eindresultaat gezamenlijk tot stand te brengen.

Contactgegevens voor metaalbewerkingsbedrijf GS Metaal

Voor meer informatie en het maken van een persoonlijke afspraak kunt u ons bellen. GS Metaal is bereikbaar op telefoonnummer 0546-562270. We staan u graag te woord en plannen desgewenst een afspraak voor u in. Mogen we u binnenkort ook begroeten als samenwerkingspartner van ons metaalbewerkingsbedrijf?