Plaatwerk

Uw specialist in metaal in Overijssel

Plaatwerk is een specialiteit van metaalbedrijf GS Metaal. Wij zijn gevestigd in Vriezenveen en werken voor opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Bij ons hoeft u zich niet te beperken tot plaatwerk. U vindt bij ons een compleet en professioneel aanbod in metaalbewerking, machinebouw en licht constructiewerk. Daarvoor hebben we een modern en technisch hoogwaardig machinepark. Uw plaatwerk perfect in orde maken zonder nabewerking? Daarvoor maken we gebruik van een technologisch hoogwaardige machine. Hierdoor krijgt u perfect op maat gemaakt plaatwerk. Een nabewerking is door de hoge nauwkeurigheidsgraad niet meer nodig. Dat scheelt tijd en kosten. We leggen u graag meer uit over de mogelijkheden om dit werk en andere soorten metaalbewerking voor u te realiseren.

Wat zeggen onze klanten over het plaatwerk van GS Metaal?

“GS Metaal levert kwaliteit, schakel snel en is flexibel.” Deze regelmatig gehoorde zin is gemeengoed onder onze klanten. Daar zijn we best trots op. En natuurlijk ook op ons hoogwaardige, technologische machinepark. Onze inzet op innovatie en duurzaamheid uit zich eveneens in klanttevredenheid. Laten we onze inzet op een hoge graad aan automatisering niet vergeten. Dit draagt eveneens bij aan onze totale alles onder 1 dak professionele aanpak. Klinkende namen als Almi Machinefabriek, Donkervoort Automobielen, ITW Packaging Systems en Nijha zijn een paar namen van bedrijven die voor GS Metaal als referentie dienen. Voor meer referenties kijkt u op onze klantenpagina(LINK)

 

 

Plaatwerk

Het bewerken van plaatwerk

Het meest voorkomende plaatwerk dat bij GS Metaal wordt gedaan is lasersnijden. Naast deze techniek is het bij ons ook mogelijk om de volgende werkzaamheden uit te laten voeren:

  • Lasersnijden, onze belangrijkste bedrijfsactiviteit
  • Lassen
  • Machinebouw
  • Draaien, slijpen en frezen
  • Kanten en walsen

Staat de door u gewenste techniek er niet bij? Neem dan contact met ons op. De kans is namelijk groot dat we de gewenste techniek wel in huis hebben. We zetten daarbij net het stapje extra dat nodig is om u als klant volledig tevreden te laten zijn.

Contactgegevens voor uw plaatwerk bij GS Metaal

Voor meer informatie en het maken van een afspraak kunt u ons bellen. GS Metaal is bereikbaar via telefoonnummer 0546-562270. Voor een totaalpakket aan diensten en producten in de metaalbewerking gaat u naar GS Metaal. Uw industriële wensen zijn onze uitdagingen. We halen uit iedere opdracht het best mogelijke eindresultaat. Onder andere bij plaatwerk.