Metaalbedrijf Rijssen

Uw partner in metaal in de eigen regio

Uw metaalbedrijf in Rijssen is GS Metaal. Ons metaalbedrijf is gevestigd in Vriezenveen. Dat is eigenlijk gewoon bij u in Rijssen om de hoek. GS Metaal heeft een hoge graad aan automatisering en is zeer goed op de hoogte van de nieuwste technieken en mogelijkheden. Onze hoofdactiviteit is lasersnijden. Daarnaast voeren we ook de werkzaamheden uit die horen bij een lasbedrijf en constructiebedrijf. Wilt u in Rijssen weten welke mogelijkheden we u kunnen bieden? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. We maken graag een afspraak bij u op de zaak. Wellicht nog een beter idee is het om te komen kijken bij ons bedrijfspand. Dan laten we u direct de mogelijkheden zien in onze bedrijfsruimte waar het machinepark is ondergebracht. Hier leveren we als metaalbedrijf de metaalbewerking en het plaatwerk bijvoorbeeld lasersnijden, dat precies past bij uw wensen en eisen.

De bewerkingen van GS Metaal, metaalbedrijf bij Rijssen

Reken ook in Rijssen op de professionele ondersteuning van ons metaalbedrijf. Lasersnijden, kanten, lassen, machinebouw, ponsen en walsen. Maar ook slijpen, boren, frezen en draaien. Afbramen en afronden is prettig voor de kleine onderdelen en ook voor parelstralen hebben we een speciale machine ter beschikking.

Over de klanten van GS metaal

Wij mogen klinkende namen tot onze opdrachtgevers rekenen. Samen zorgen we met onder meer deze bedrijven voor een praktische en vaak innovatieve oplossing in iedere situatie:

  • Tempress, leverancier van ovens
  • Mafo Naval Closures, fabrikant van scheepsdeuren en luiken
  • Vd Bosch beton, fabrikant van betonbestratingsproducten
  • ITW Pachaging Systems, fabrikant van omsnoeringsmachines
  • Donkervoort Automobielen, autofabrikant van sportwagens

Op onze website staan nog een flink aantal andere klanten. Staat uw branchegenoot erbij? Prima, dan kunt u direct schakelen met de mogelijkheden die metaalbedrijf GS Metaal hierbij te bieden heeft. Staat uw branche er niet bij? Neem dan zeker eens contact met ons op om te bespreken wat we, bijvoorbeeld in Rijssen, voor u kunnen betekenen.

Neem contact op met metaalbedrijf Rijssen, GS Metaal

Bent u in Rijssen of elders in de regio nog op zoek naar uw ideale metaalbedrijf? Neem dan GS Metaal in overweging als uw samenwerkingspartner. Als lasbedrijf of constructiebedrijf in plaatwerk zijn we u graag van dienst. Met het beste dat er op het gebied van metaalbewerking te krijgen is. Dat spreekt voor ons voor zichzelf. U bereikt ons voor afspraken en informatie op telefoonnummer 0546-562270. We staan voor u klaar als metaalbedrijf bij Rijssen.

Metaalbedrijf Rijssen