Operationeel directeur Ronald Fokkink | Vandaag is Ronald Fokkink bij GS Metaal in dienst getreden als operationeel directeur. Ronald heeft jarenlange ervaring binnen de metaalsector en was voorheen werkzaam als bedrijfsleider bij een plaatbewerkingsbedrijf.

Ronald Fokkink
Als operationeel directeur binnen GS Metaal zal Ronald zich gaan bezighouden met de dagelijkse leiding van het bedrijf. Hij zal zich gaan richten op de verkoop, productie en het bedrijfsbureau. ‘Ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging. GS Metaal is een innovatief metaal- en plaatbewerkingsbedrijf en continue in beweging’, geeft Ronald aan. Ronald is 48 jaar, getrouwd, heeft een dochter en woont in Hengelo. De afgelopen jaren heeft Ronald ervaring opgedaan bij verschillende nationale en internationale bedrijven in de metaalindustrie en machinebouw.

Neem contact op met Ronald

Email Ronald Fokkink

Ronald Fokkink

Ronald Fokkink | Operationeel directeur bij GS Metaal


Over het bedrijf
GS Metaal BV is een innovatief plaatbewerkingsbedrijf in Nederland en gespecialiseerd in metaalbewerking. Ons specialisme is lasersnijden, kanten, lassen en het assembleren van aluminium, staal en roestvrij staal. Ook vallen de werkzaamheden: boren, draaien, slijpen, frezen en walsen tot ons dienstenpakket. GS Metaal heeft de kennis en expertise om precisiedelen te produceren die voldoen aan de exacte specificaties van de klant.

GS Experience Center
Het GS Experience Center is ontstaan uit een samenwerking tussen GS Metaal, Trumpf en Axoom. Medio 2017 zijn de eerste contacten tussen de drie bedrijven gelegd en zijn de eerste plannen omtrent het Experience Center gemaakt.

Onze volgende stap is het opzetten van een Experience Center​. Op hoog niveau creëren wij een effectieve werkomgeving op het gebied van automatisering, digitalisering en data-analyse. Door alle processen zoveel mogelijk te digitaliseren is een significante stijging van de productiviteit haalbaar. Wij investeren in digitalisering om sneller te kunnen reageren op veranderende klantwensen. De oplossing: een efficiënter en effectiever intern logistiek proces en de combinatie van het gebruik van data.

Volg ons via LinkedIn:
www.linkedin.com/company/gs-metaal