Sinds 1 januari 2019 is Broeze Nijverdal onderdeel van de MaatHof Holding B.V., evenals het zusterbedrijf GS Metaal. Door deze samenwerking zijn beide bedrijven in staat om de krachten te bundelen en kunnen wij gezamenlijk onze klanten een breder dienstenpakket aanbieden. Inmiddels werken wij nauw samen met Broeze Nijverdal aan een aantal projecten.

In opdracht van HoSt produceert Broeze Nijverdal duurzame verbrandingsovens. Het lasersnijden en kanten van onderdelen voor deze verbrandingsovens wordt door GS Metaal uitgevoerd.

Verbrandingsovens HoSt geproduceerd door Broeze Nijverdal

Meer weten over Broeze Nijverdal? Klik hier om naar de website van Broeze Nijverdal te gaan.


Over HoSt
Broeze werkt al jaren samen met haar opdrachtgever HoSt aan de productie van verbrandingsovens voor duurzame warmtecentrales: BeGreen. Op basis van de door HoSt aangeleverde tekeningen heeft Broeze in de afgelopen jaren meerdere verbrandingsovens voor HoSt gerealiseerd.

HoSt is één van de grootste leveranciers van bio-energie installaties in Europa. Ze richten zich op de technische ontwikkeling van de verwerking van biomassastromen en de levering van systemen voor duurzame energieopwekking uit biomassa. HoSt heeft het proces zo ontwikkeld, waardoor de ovens zo schoon mogelijk zijn.

In 2015 is Broeze Nijverdal gestart met de productie van de eerste verbrandingsoven. Hierbij is de ontwerptekening aangeleverd door HoSt en de productie engineering uitgevoerd door de engineeringsafdeling van Broeze. In zeer korte tijd kunnen diverse componenten gemonteerd worden, waardoor het montagetraject zo min mogelijk tijd in beslag neemt.