Innovatief in snijwerk

Dankzij onze moderne lasersnijmachines kunnen wij u kwalitatief hoogwaardig snijwerk leveren. Door computerbesturing is snelle omschakeling mogelijk en kunnen wij u op korte termijn snel en flexibel van dienst zijn.

Vraag hier direct uw offerte aan:

Lasersnijmachines

Onze lasersnijmachines zijn in staat om zeer nauwkeurig plaatwerk te snijden. Hierdoor is er geen nabewerking meer nodig. Bovendien behoren onze lasersnijmachines van Trumpf tot de betrouwbaarste machines ter wereld. Het vermogen van onze sterkste lasersnijmachine is 6kW. De maximale afmetingen voor het plaatwerk is 3000 mm * 1500 mm.

Staal | RVS | Aluminium

• Staal tot 20 mm dik.
• RVS tot 15 mm dik.
• Aluminium tot 12 mm

Trumpf 3030

Onlangs hebben wij onze nieuwe lasersnijmachine – de Trumpf TruLaser (3030), 6kW CO2 laser – in gebruik genomen. Met deze nieuwe laser is het mogelijk om in 15 mm roestvaststaal en 20 mm plaatdikte staal te snijden.

BrightLine
Voor het lasersnijden van RVS materiaal heeft onze nieuwe laser nog een extra functie. De zogeheten BrightLine technologie. Door de gladde snijkanten krijgt uw roestvrij staal een hoogwaardige afwerking.

Innovatief plaatbewerkingsbedrijf

GS Metaal BV is een innovatief plaatbewerkingsbedrijf in Nederland en gespecialiseerd in metaalbewerking. Ons specialisme is lasersnijden, kanten, lassen en het assembleren van aluminium, staal en roestvrij staal. Tevens behoren de werkzaamheden; boren, draaien, slijpen, frezen en walsen tot ons dienstenpakket. GS Metaal heeft de kennis en expertise om precisiedelen te produceren die voldoen aan de exacte specificaties van de klant. Onze volgende stap is ons Experience Center​. Op hoog niveau creëren wij een effectieve werkomgeving op het gebied van automatisering, digitalisering en data-analyse. Door alle processen zoveel mogelijk te digitaliseren is een significante stijging van de productiviteit haalbaar. Wij investeren in digitalisering om sneller te kunnen reageren op veranderende klantwensen. De oplossing: een efficiënter en effectiever intern logistiek proces en de combinatie van het gebruik van data.