Door de huidige omstandigheden is het op dit moment niet mogelijk om ons Experience Center te bezoeken. Graag laten we u virtueel de mogelijkheden op het gebied van digitalisering zien en vertellen wij u middels een video gesprek over onze genomen stappen in het gehele proces. Dit doen wij in samenwerking met Trumpf Nederland.

Met het digitale dashboard in onze smart factory hebben wij real-time zicht op verschillende productie statistieken, waaronder orderstatus en doorlooptijden. Ook productie stagnaties en afkeuringen worden in het proces nauwkeurig gediagnosticeerd. Hierdoor zijn wij in staat om nauwkeurig onze planning hierop af te stemmen met optimale doorlooptijden.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

CONTACT

Over het GS Experience Center
Smart Industry (Industry 4.0) creëert nieuwe kansen in de waardeketen. Doorlooptijden kunnen worden verkort en er kan efficiënter gewerkt worden. De transformatie naar digitalisering is niet altijd tastbaar en de consequenties van digitalisering zijn ook niet altijd even duidelijk. Wij laten de (metaal)industrie zien en ervaren hoe deze kloof verkleind kan worden, door op een zichtbare manier de mogelijkheden en resultaten van digitalisering zichtbaar te maken.