GS Experience Center | Wie wij zijn

Wie wij zijn

Het GS Experience Center is ontstaan uit een samenwerking tussen GS Metaal, Trumpf en Axoom.
Met het GS Experience Center willen wij de (metaal)industrie laten zien, hoe u als ondernemer de
digitale transformatie in gang kunt zetten met behulp van de allernieuwste technologieën.

Bezoek ons Experience Center en ervaar zelf hoe de transformatie van digitalisering in de praktijk mogelijk gemaakt wordt.


Over GS Metaal

GS Metaal is een innovatief werkend plaatbewerkingsbedrijf. Het bedrijf richt zich op lasersnijden, kanten en lassen. Daarnaast behoren werkzaamheden zoals machinebouw, boren, draaien, slijpen, frezen, walsen en assembleren tot het takenpakket.

In 2016 is het bedrijf overgenomen door Jan van de Maat. Medio 2017 zijn de eerste contacten met Trumpf Nederland  en Axoom gelegd en zijn de plannen omtrent het Experience Center besproken. In dat jaar is ook Arnold Hofmeijer in dienst getreden als directeur van de onderneming. GS Metaal heeft inmiddels meer dan 45 jaar ervaring als het gaat om metaalbewerking en in de loop van de jaren heeft het bedrijf de nodige ontwikkelingen meegemaakt.

GS Metaal _ Broeze Nijverdal  Foto: links Arnold Hofmeijer, rechts Jan van de Maat

Toekomst Smart factory
Het motto van GS Metaal is: ‘We willen het morgen beter doen dan vandaag’. Door alle processen zoveel mogelijk te digitaliseren is een significante stijging van de productiviteit van het bedrijf haalbaar. Wij investeren in digitalisering om sneller te kunnen reageren op veranderende klantwensen. De oplossing zit in de digitalisering en automatisering eromheen.

Over Axoom

Over Trumpf

De productietechniek verder ontwikkelen, ze efficiënter, nauwkeuriger, toekomstbestendig en verbonden maken: dat is onze opdracht. Als markt- en technologieleider voor gereedschapsmachines en lasers voor industriële productie zijn we met onze innovaties in bijna elke branche actief. Onze softwareoplossingen maken de weg vrij naar een smart factory en in de industriële elektronica kunnen we uitermate innovatieve processen realiseren. Circa 13.400 medewerkers wereldwijd staan achter de prestaties en handelingen van het familiebedrijf TRUMPF.


< terug